In Memories 2015

No comments:
Assalamualaikum
Kalau jawab sayang , tak jawab dosa :)



Good afternoon everyone , okay harinih sis takda benda nak share sangat pun . Sis cuma nak share video dekat uolls semua . Watching ehh :) 

video


Thanks for watching , see u next post . daaaa :)

Gathering Brothersisterhood PD003 A

No comments:
Assalamualaikum .
Kalau jawab sayang , tak jawab dosa :)



Holla friend , bertemulah kita lagi dalam blog nih . hahahaha :) Alhamdulillah Allah masih berikan kita nafas untuk beribadah dan mengumpul amalan untuk dibawa diakhirat kelak . Muqadimah harinih . Hopefully bermanfaat arh untuk semua orang okay .

Aku nak share sikit rasa happy aku nih ha dekat uolls semua , harituh aku as a class rep a.k.a ketua kelas PD003 A ada bagi cadangan dekat budak-budak kelas aku , cadangan nak buat jamuan akhir tahun . Aku kalau boleh nak lah semua join , yelah kita tak tahu lagi bila kita boleh berjumpa .For me , majlis nih sangat berharga . . yelah bukakannya senang nak kumpul ramai-ramai , santai-santai macam nih en . Ye , memang lah kita boleh jumpa dalam kelas , tapi as usual lepas habis kelas kebanyakkan nya balik asrama , kalau lepak pun berapa kerat ja . So dengan adanya jamuan akhir tahun kita dapat lah berkumpul ramai-ramai , lepak-lepak then makan-makan . No study , just have fun je that day .

Aku buat jamuan tuh malam , janji lepas maghrib as usual lah janji melayu en , mana nak tepati , aku tujukan buat diri sendiri . So acara mula lepas isyak , hari rabu waktu malam . Aku kalau boleh nak semua join , tapi ada beberapa orang tak join . Aku taknak paksa . Lagipun jamuan nih aku adakan bukannya free tapi bayar RM15 each . So , yang tak join maybe ada hal diorang masing masing lah en . 

so our menu , domino pizza , junk food and cake . Cake tuh aku tempah sebagai tanda nak meraikan aku dan kawan-kawan kelas aku lah .

so now , aku nak share lah sikit gambar kami nih ha , buat tatapan uolls semua .


 this is my classmate PD003 A
this is our cake , cake nih sebagai tanda Friendship PD003A

actually banyak lagi gambar kami , tapi gambar selfie lah . so nih ja sis mampu payung . bye bye .(Y)

Throwback Malam Kolej Kediaman . :)

No comments:
Assalamualaikum . 
Kalau jawab sayang , tak jawab dosa :)


Holla friend , long time no see . . long time no post . hahahaha . . okay tak lawak . Harinih kerja tak berapa banyak sangat , so aku rasa harinih aku nak kerja menaip jelah for wholeday . hahaha . Kau mampu ? 

actually aku nak throwback balik memories aku dengan kawan kawan aku pada malam prom night , actually ada nama arab dia , but dah lupa lah pulak . Tema kami malam tuh tema polcadot . Tapi , sayang aku takda baju polcadot , adapun baju tidur ja . hakhakhak :)

prom night dekat kolej aku diadakan lepas solat maghrib actually . Tapi biasalah janji melayu en , lepas isyak baru mula acara . Boleh tahan lah acara dia , tapi actually bila sebut pasal prom night aku bayangkan prom night cara barat . Hahahaa , tuh lah orang kata pengaruh TV kuat sangat . habis prom night around 12.00 am lah . Balik bilik ja aku terus sejukkan badan sat , then mandi cuci diri , then tunaikan lah kewajipan as a hamba Allah . 

okay lah , aku nak share sikit arh gambar aku dengan my lovey dovey friend and malam tuh aku pakai dress , colour hitam dan putih padankan dengan tudung colour pink serta crown bunga . okay , have a nice day uolls . (Y)

 this is my classmate PD003 A



this is my roomate 225